Kazma Nedir - Mart Kapidan Baktirir Kazma Kurek Yaktirir Atasozunun Anlami Nedir Mart Kapidan Baktirir Kazma Kurek Yaktirir Atasozu Ne Demek / Kazma nedir kazma anlamı kazma ne çağırmak.

Kazma Nedir - Mart Kapidan Baktirir Kazma Kurek Yaktirir Atasozunun Anlami Nedir Mart Kapidan Baktirir Kazma Kurek Yaktirir Atasozu Ne Demek / Kazma nedir kazma anlamı kazma ne çağırmak.. Toprağı kazıp kaldırma, düzeltme vb. Pickaxe, pickax, digging, excavating, excavation, cutting, mattock, pick, pike, digger, dig, fool, idiot, engraving. Toprağı kazıp kazma ne demek, nedir ? Bu yolun o tarihte bitmesi için ne kadar paraya, ameleye. Toprağı kazıp kaldırma, düzeltme gibi işlerde kullanılan ağaç saplı t biçiminde demir aracın adıdır.

Fütürizm nedir, fütüristik kime denir? Bu yolun o tarihte bitmesi için ne kadar paraya, ameleye, kazma ve küreğe ihtiyacınız vardır? Sor nedir rüya tarih i̇sim bitki sağlık. Bu yolun o tarihte bitmesi için ne kadar. Hafr onun kazması pek sathî.

Madencilik Nedir What Is Mining Coin Son Dakika Guncel Kripto Para Altcoin Coin Yorumlari Finans Haberleri Ekonomi
Madencilik Nedir What Is Mining Coin Son Dakika Guncel Kripto Para Altcoin Coin Yorumlari Finans Haberleri Ekonomi from www.coinsondakika.com
Işlerde kullanılan ağaç saplı demir kazma kelimesi baş harfi k son harfi a olan bir kelime.başında k sonunda a olan kelimenin birinci harfi. Toprağı kazıp kaldırmak, düzeltmek gibi. Toprağı kazıp kaldırmak, çukur açmak gibi işlerde kullanılan ağaç saplı, bir ucu sivri diğer ucu yassı demir araç. Işlerde kullanılan ağaç saplı demir araç. Kazma tdk, türk dil kurumu. Toprağı kazıp kaldırma, düzeltme vb. A pick is a long handled tool used for breaking up hard ground surfaces. Kazma terimi banaz tekin tarafından 11.05.2005 tarihinde eklendi.

Işlerde kullanılan ağaç saplı demir araç

Toprağı kazıp kaldırma, düzeltme vb. Ayrıca, k harfi ile başlar, a harfi ile biter. Işlerde kullanılan ağaç saplı demir araç Toprağı kazıp kaldırmak, çukur açmak gibi işlerde kullanılan ağaç saplı, bir ucu sivri diğer ucu yassı demir araç. 0 0 4 mayıs 2017 perşembe bu yayını düzenle. Zıt ve eş anlamlıları nelerdir? Fütürizm nedir, fütüristik kime denir? Sor nedir rüya tarih i̇sim bitki sağlık. Kazma tdk, türk dil kurumu. Kazma sizce ne demek, kazma size neyi çağrıştırıyor? Bu yolun o tarihte bitmesi için ne kadar paraya, ameleye, kazma ve küreğe ihtiyacınız vardır? Kazma nedir ve ne demek? Bu yolun o tarihte bitmesi için ne kadar.

Ne demek? ve nedir? gibi sorularınıza cevaplar bulabilir ve kelime anlamlarını öğrenebilir, atasözleri, deyimler ve türetilmiş. Kazma sizce ne demek, kazma size neyi çağrıştırıyor? Kazma nedir kazma anlamı kazma ne çağırmak. Bu yolun o tarihte bitmesi için ne kadar. Kazma nedir ve ne demek?

Kazma Kelimesinin Es Anlamlisi Nedir Anlami Ve Ornek Cumleler
Kazma Kelimesinin Es Anlamlisi Nedir Anlami Ve Ornek Cumleler from esanlamlisinedir.com
Ucuna olursun kazma en güzel pilav dimyat'ta pişer* yanında hoşaf pek güzel gider sen yan gelip yatar karnın guruldarken evdeki bulgur herkese yeter şam ipeğinden urba giysen bile zemzem suyuyla. Toprağı kazıp kaldırma, düzeltme vb. Toprağı kazıp kaldırma, düzeltme gibi işlerde kullanılan ağaç saplı t biçiminde demir aracın adıdır. Kazma kelimesinin tdk sözlükteki anlamı nedir? Işlerde kullanılan ağaç saplı demir araç örnek: Toprağı kazmak, düzeltmek gibi işlerde kullanılan, uzunca ağaç saplı demir araç kazma ne demek. Pickaxe, pickax, digging, excavating, excavation, cutting, mattock, pick, pike, digger, dig, fool, idiot, engraving. Kazma nedir kazma anlamı kazma ne çağırmak.

0 0 4 mayıs 2017 perşembe bu yayını düzenle.

Işlerde kullanılan ağaç saplı demir kazma kelimesi baş harfi k son harfi a olan bir kelime.başında k sonunda a olan kelimenin birinci harfi. Işlerde kullanılan ağaç saplı demir araç Kazma ne demek, tdk sözlük anlamı nedir, kazma ad kazmak eylemi. Sor nedir rüya tarih i̇sim bitki sağlık. 'kazma' 1 kelime ve 5 harften oluşmaktadır. Kazma nedir kazma anlamı kazma ne demek 1kazmak işi2toprağı kazmaya yarayan ağac saplı demir arac. Fütürizm nedir, fütüristik kime denir? Bu sayfada kazma nedir kazma ne demek kazma ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca kazma anlamı tanımı açılımı kazma hakkında bilgiler resimleri kazma sözleri yazıları kelimesinin sözlük. Kazma kürtçe ve türkçe anlamı, kazma türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Toprağı kazıp kaldırma, düzeltme vb. A pick is a long handled tool used for breaking up hard ground surfaces. Kazma tdk, türk dil kurumu. Kazma tdk, türk dil kurumu isim 1.

Toprağı kazıp kazma ne demek, nedir ? Bu yolun o tarihte bitmesi için ne kadar paraya, ameleye. Kazma nedir ve ne demek? Toprağı kazıp kaldırma, düzeltme vb. Kazma tdk, türk dil kurumu.

Qoyn4xyk1 2txm
Qoyn4xyk1 2txm from www.mardinlife.com
Işlerde kullanılan ağaç saplı demir. Hafr onun kazması pek sathî. Toprağı kazıp kaldırma, düzeltme vb. Pickaxe, pickax, digging, excavating, excavation, cutting, mattock, pick, pike, digger, dig, fool, idiot, engraving. Işlerde kullanılan ağaç saplı demir araçbu yolun o tarihte. Kazma tdk sözlük anlamı nedir. Kazma tdk, türk dil kurumu isim 1. Bu yolun o tarihte bitmesi için ne kadar paraya, ameleye.

Kazma ne demek, tdk sözlük anlamı nedir, kazma ad kazmak eylemi.

Işlerde kullanılan ağaç saplı demir araç. Işlerde kullanılan ağaç saplı demir araç Zıt ve eş anlamlıları nelerdir? Toprağı kazıp kaldırmak, düzeltmek gibi işlerde kullanılan ağaç saplı demir araç. Kazma nedir kazma anlamı kazma ne çağırmak. Kazma sizce ne demek, kazma size neyi çağrıştırıyor? Bu yolun o tarihte bitmesi için ne kadar paraya, ameleye. Kazma ne demek, tdk sözlük anlamı nedir, kazma ad kazmak eylemi. Işlerde kullanılan ağaç saplı demir. Son vurulan kazma darbesiyle bir küp ortaya çıktı. A pick is a long handled tool used for breaking up hard ground surfaces. Kazma tdk, türk dil kurumu isim 1. Kazma tdk, türk dil kurumu.

Toprağı kazıp kaldırma, düzeltme gibi işlerde kullanılan ağaç saplı t biçiminde demir aracın adıdır kazma. 0 0 4 mayıs 2017 perşembe bu yayını düzenle.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook